Bijzonder Dineren – Uit Eten Op De Mooiste Plekjes

bijzonder dineren

Spectaculair uit eten? Dineren wordt pas echt bijzonder als je het doet op een van deze unieke locaties!

Als je iets speciaals te vieren hebt dan hoort daar natuurlijk een gedenkwaardig diner bij. Dan is, naast lekker eten, een bijzondere locatie natuurlijk ook belangrijk. Daarom zijn hier wat bijzondere diners die van jouw avondje uit eten een belevenis maken die je nog lang bij zal blijven.

Dinner in the Sky

Dinner in the Sky - Dineren terwijl je 50 meter in de lucht zweeft.

Uniek plekje om te dineren? Wat dacht je van een tafel die 50 meter in de lucht hangt? Met deze Dinner in the Sky geniet je van een gastronomisch viergangen diner terwijl je geniet van een adembenend uitzicht.

Je wordt ontvangen met “Bubbles and Bites”. Daarna wordt de tafel, die plek biedt aan 22 personen, met een kraan 50 meter de lucht in gehesen. Hier wordt het diner voor je neus klaargemaakt door een chefkok. Bij het gastronomische diner hoort ook een heerlijk wijnarrangement. Na het diner, als je weer veilig met je voetjes op de grond staat, sluit je de avond af met een “After Landing Borrel”.

Het heerlijke eten, in combinatie met de unieke locatie, maakt van deze Dinner in the Sky een onvergetelijke belevenis. Naast diner kun je ook kiezen voor een lunch of high wine. Je kunt ook kiezen uit verschillende locaties.


Beren Boot-rondvaart met buffet

Beren Boot rondvaart met buffet.

Dineren terwijl je geniet van een wisselend uitzicht? Deze Beren Boot rondvaart combineert Lekker uit eten met gezellig varen in de Rotterdamse havens!

Tijdens de mooie 2,5 uur durende rondvaart geniet je onbeperkt van een heerlijk warm én koud buffet, inclusief soepen en dessert. Geen haute cuisine maar lekker ouderwets buffelen terwijl je geniet van de prachtige skyline, verschillende bezienswaardigheden en de nooit aflatende bedrijvigheid van de Rotterdamse haven.

De kapitein kiest, afhankelijk van het weer en het getijde, elke keer een andere route. Ook het buffet biedt, naast de bekende Berengerechten zoals spare ribs en saté, ook verschillende verrassende seizoensgerechten. Dit maakt iedere Beren Boot rondvaart een unieke ervaring.


Privélounge met Diner en Cinema

bijzonder diner in privélounge met eigen hd bioscoop en regendouche.
Wil je lekker met z’n tweetjes genieten van een super romantisch etentje… zonder andere mensen om je heen? Wat dacht je van een diner in je eigen privélounge, geserveerd door een butler!

Na het heerlijke diner kun je vanuit het heerlijke loungebed lekker uitbuiken terwijl je geniet van een film in HD en met uitstekend geluid. Of maak gebruik van de heerlijke regendouche!

De privélounge is voorzien van gekleurde verlichting die voor de perfecte romantische sfeer zorgt. Dit unieke tweepersoons arrangement staat dus garant voor een avondje heerlijk genieten. De combinatie van het bijzondere diner en het lekker vanuit je bed genieten van de privébioscoop zorgen voor een onvergetelijke avond.


Diner op La Grande Dame – SS Rotterdam

Bijzonder dineren op het SS Rotterdam.

Bijzonder dineren op een stukje geschiedenis? Het indrukwekkende ss Rotterdam is het voormalige vlaggenschip van de Holland-Amerika Lijn. Naast de rijke historie proef je er tegenwoordig ook de heerlijke gegrilde lekkernijen van Lido Grill, het grillrestaurant dat er tegenwoordig gevestigd.

Wordt jij heel blij van een heerlijk gegrilde burger of zalmmoot en wil je daarvan genieten in een bijzondere omgeving? Dan is dit diner op La Grande Dame zeker het overwegen waard. De gerechten worden bereid in een speciale KOPA-houtskooloven. Deze combinatie van een grill en een houtskooloven geeft de gerechten een heerlijke unieke grillsmaak.


Dinnershow: Stars on stage

Diner show - Stars on Stage
Geniet je tijdens het eten graag van wat entertainment? Stars on Stage is een wervelende dinnershow in de Avenue Breda. Tijdens het overheerlijke 4-gangen diner geniet je volop van de vele nummers in allerlei verschillende genres die live worden uitgevoerd.

In vijf blokken passeren diverse hits de revue, van Beyoncé tot Hazes en van Bruno Mars tot The Wiz. Gezongen door professionele vocalisten en begeleid door de Dance Holland-showdancers. Kortom, Stars on Stage neemt het concept ‘dinner and a show’ en verpakt het tot één compleet pakketje.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

2 + 20 =