Bierkrat Vuurkorf

BEER BOX - vuurkorf en BBQ in de vorm van een bierkrat.

Wat is er nu fijner dan ’s avonds lekker buiten een biertje drinken met vrienden, onder het genot van een knapperend vuurtje? Met deze BEER BOX vuurkorf van höfats doe je dat voortaan in stijl. Hij heeft de vorm en afmeting van een echt bierkrat.

Je kunt deze bierkrat vuurkorf niet alleen gebruiken om een vuurtje in te bouwen maar ook om je voorraad bier naar zijn bestemming te brengen. Handig als je bijvoorbeeld een vuurtje wilt bouwen op het strand. Leg er een Beer Box grillrooster op en je kunt hem ook prima als BBQ gebruiken. De BEER BOX is voorzien van een geïntegreerde flessenopener. Op momenten dat je er geen vuurtje in bouwt kan hij ook als kruk gebruikt worden.

De BEER BOX is gemaakt van speciaal cortenstaal. Dit vormt een stabiele roestlaag die verdere corrosie voorkomt. Zo blijft deze bierkrat vuurkorf beschermd tegen de elementen en het zorgt bovendien voor een erg stoere look.

De BEER BOX is een veelzijdige vuurkorf/campinggrill die niet alleen erg praktisch is maar vanwege zijn grappige design ook een erg leuke eye-catcher op de camping of het strand. Dit maakt hem de ideale accessoire voor een gezellig avondje met vrienden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

twaalf + 15 =