Beer Pong Luchtbed

Beer pong luchtbed.

Beer pong (ook wel bekend als bierpong of bierut) is een super populair drankspel voor jongeren. Bij bierpong moeten de spelers een ping pong balletje over tafel gooien met als doel dit balletje in een van de bekers van de tegenstanders terecht te laten komen. Deze bekers zijn gevuld met bier (of sterke drank). Komt het balletje in een beker terecht dan moeten de tegenstanders deze in één teug achterover slaan.

Met dit Beer Pong Luchtbed kan je voortaan ook in het zwembad beer pongen! Het wordt de zomergadget van dit jaar genoemd. Super voor tijdens een pool party, op vakantie of op andere momenten dat er een excuus is om waterpret te combineren met alcohol consumptie.

Naast de gaten voor de beer pong bekers is dit bierpong luchtbed ook voorzien van vier extra bekerhouders. Zo ben je er van verzekerd dat je op geen enkel moment tijdens het beer pongen zonder drank komt te zitten.

Geen zwembad bij de hand? Probeer dan deze opvouwbare beer pong tafel. Deze is zeer licht en compact. Je kunt hem dus makkelijk meenemen en hij past zelfs in de meeste studentenkamers!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

5 × 2 =