Beardisfaction Elite – Baardverzorging Set

beardisfaction-elite-baardverzorging-set

Goed gereedschap is het halve werk. Dat geldt niet alleen voor klussen maar zeker ook voor het verzorgen van je baard. Met deze ‘Beardisfaction Elite’ baardverzorging en scheer set haal je het juiste gereedschap in huis om jouw baard altijd en overal tip-top in orde te houden.

Deze set bestaat uit een shavette, een schaar, een kam, een speciale baard-shaper waarmee je perfect de contouren van je baard kan scheren, 60gr sandelhout balm, 30ml olie en 100ml eucalyptus shampoo. De kam, de baard shaper en het handvat van het scheermes zijn gemaakt van verschillende soorten hout die ontzettend mooi bij elkaar kleuren.

Het plaatsen van het scheermes is heel simpel. Schuif eenvoudig de gouden knop naar boven waardoor het klepje open gaat waar je de double edge scheermes in kunt plaatsen.

De baardbalsem, olie, en shampoo bestaan uit 100% natuurlijke ingrediënten. De balsem temt je wilde baardharen en zorgt ervoor dat ze gaan glansen en worden verzorgd. De shampoo zorgt ervoor dat niet alleen je baard goed gereinigd wordt, maar ook je huid verzorgd wordt. De olie zorgt, naast een glanzende baard die heerlijk naar eucalyptus ruikt, ook dat de huid onder je baard goed verzorgd wordt.

Erg mooie baardverzorging set om te krijgen… of om cadeau te doen.

Alles wordt geleverd in een mooie giftbox van Beardisfaction. Je krijgt er ook een mooie dustbag bij om de set in te bewaren als je bijvoorbeeld op reis bent.

Beardisfaction Elite Giftset - 100% Organisch - Baardverzorging - 30ml Baardolie - 60gr Sandelhout Baardbalm - Baardbalsem - 100ml Eucalyptus Baardshampoo - Shavette - Straight Razor - Scheermes - Baardkam - Schaar - Beardshaper - Cadeauset

Sharing is caring!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

3 + zeventien =