Beanie Muts met Ingebouwde Bluetooth Koptelefoon

Beanie muts met ingebouwde draadloze Bluetooth koptelefoon.

Deze beanie ziet er op het eerste gezicht als een doodnormale muts. Je kunt met dit hippe kledingstuk echter ook draadloos genieten van je favoriete muziek. Hij is namelijk voorzien van een ingebouwde draadloze Bluetooth koptelefoon. Ideaal als je tijdens het wintersporten, fietsen, hardlopen of de hond uitlaten je hoofd warm wilt houden én tegelijkertijd naar muziek wilt luisteren.

De draadloze koptelefoon is geschikt voor smartphones, tablets, MP3-spelers, MP4-spelers en andere apparaten die via Bluetooth muziek af kunnen spelen. De geïntegreerde speakers zorgen voor een goed en krachtig stereo geluid, en je hebt geen last van draden die in de weg zitten. Zeker tijdens het (winter)sporten is dit natuurlijk erg prettig.

Bediening is zeer eenvoudig. Aan de zijkant van de muts zit een klein paneeltje met volume knoppen en een afspeel/pauze (en power) knop. Op een afstandje ziet dit eruit als een gewoon merklabeltje. Onderaan dit paneeltje ziet ook een micro-USB aansluiting. Deze kun je gebruiken om, met behulp van de bijgeleverde USB kabel, de ingebouwde lithium batterij op te laden.

Op een volle batterij kun je ongeveer 6-8 uur lang draadloos genieten van je favoriete muziek terwijl je tegelijkertijd je hoofd lekker warm houdt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

18 + twee =