Basketbal Flesopener met Opvangnet

Basketbal flessenopener met opvangnet.

Wat geef je de sportieveling die ook wel een biertje lust? Nou, deze basketbal flessenopener bijvoorbeeld! Je hangt hem aan de muur in de keuken of bij je favoriete borrelplek zodat je hem nooit kwijt bent en nooit op zoek hoeft naar een flessenopener. Zijn sportieve design maakt hem ook een leuke mancave decoratie.

Geen basketbal zonder net. Deze flessenopener is daar dan ook van voorzien. In tegenstelling tot een normaal basketbalnet is dit exemplaar echter aan de onderkant dicht. Zo vangt hij alle bierdopjes op zodat deze aan het eind van de avond niet door de hele kamer slingeren. Je krijgt er zelfs een mini basketballetje bij zodat je jouw trick-shots kunt oefenen.

Ophangen van de basketbal flessenopener is zeer eenvoudig en kan zonder boren. Hij wordt geleverd met een magneetstrip en een plakstrip zodat je hem makkelijk op bijvoorbeeld de koelkast op een gladde oppervlakte kunt bevestigen. Je kunt er natuurlijk ook gewoon wat gaatjes in boren en hem aan de muur schroeven… net wat je wil.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

13 − twee =