BarrelQ – Vuurkorf en BBQ

De BarrelQ is de coolste BBQ/vuurkorf ooit. Hij is gemaakt van een oliedrum. Lekker bbq-en en daarna genieten van een knapperend vuurtje. Ook heel leuk voor in de man cave.

De BarrelQ is een vuurkorf/BBQ die is gemaakt van een 60 liter olievat. Deze BarrleQ Small is het kleinere broer van the Big. Hij is ideaal voor de kleinere tuin, op het balkon, of om mee te nemen tijdens een dagje park of strand. Perfect om lekker te barbecuen en daarna heerlijk te chillen onder het genot van een knapperend vuurtje.

Naast een stoere barbecue/vuurkorf kan de BarrelQ ook prima gebruikt worden als buitenkeuken, bijzettafel of gewoon als stoere blikvanger in je ‘man cave’ of woonkamer. En hij is nog erg handig in gebruik ook.

Hij wordt kant en klaar afgeleverd en is dus meteen ready to go. Geen gepruts met schroefjes, boutjes en moertjes. Meteen lekker de fik erin! Instant Grilling and Chilling!

Hoewel de BarrelQ standaard in zwart wordt geleverd kan dat in iedere kleur die je wilt. Ook full colour bestickeren hoort tot de mogelijkheden. Maak en pimp je BarrelQ dus volledig naar wens. De mogelijkheden zijn eindeloos.

De BarrelQ is niet alleen om mee te barbecueën. Je kunt hem ook gebruiken als vuurkorf. Gooi wat hout in de mand en steek de fik erin. Schitterend gezicht! En lekker warm….

De BarrelQ bestaat uit:

  • Een stoere oliedrum – Hoogte: 58 cm, straal: 40 cm. Klein maar fijn, en super handig om mee te nemen. Kan zelfs achter op de fiets.
  •  Mand: Hier kun je de kooltjes in doen voor het bbq-en. Hij is gemaakt van geperforeerde staalplaat. Solid as a rock!
  •  Rooster: Natuurlijk onmisbaar als je wilt barbecuen.
  •  Deksel met klem: Bij elk BarrelQ zit ook een perfect passende deksel. Zo sluit je hem makkelijk af en kun je hem als handig bijzettafeltje gebruiken. Kun je na het barbecuen perfect je biertje op kwijt.
  •  Stevige beschermhoes: Hier kun je je BarrelQ in opbergen als je hem niet gebruikt. Leuke extra maar niet strikt noodzakelijk. De BarrelQ kan immers ook prima het hele jaar buiten zonder hoes.

Super cadeau voor mannen die van bbq-en houden (en welke man doet dat niet) of als stoere eye-catcher in de mancave.

Sharing is caring!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

19 − 19 =