Barbecue Boot

Barbecue boot op het water met uitgeklapte parasol.

Ben je een waterrat en hou je van barbecueën? Met deze barbecue boot kun je ze combineren! De ‘Barbecue Donut’ heeft een binnen diameter van 3,6 meter en biedt genoeg ruimte voor maar liefst 10 personen.

In het midden van de boot bevindt zich een stalen houtskoolgril zodat iedereen er makkelijk bij kan. De barbecue is omgeven door een ronde ABS tafel. Deze is onderverdeeld in 10 plekken die ieder voorzien zijn van 3 bekerhouders, een bestekbak en een verzonken bordhouder zodat alles op zijn plek blijft terwijl je, dobberend op het water, geniet van je BBQ.

De tafel is omgeven door een comfortable bank. Onder zes van de zitplaatsen vindt je ruimschoots opslagruimte voor alle voorraden, voedsel en drank. Om je te beschermen tegen de zon is de barbecue boot voorzien van een inklapbare parasol met een diameter van 3,4 meter. Zo kun je kiezen of je lekker van het zonnetje wilt genieten of in de schaduw wilt zitten.

Een boot zou natuurlijk geen boot zijn zonder een manier om je door het water te verplaatsen. De Barbecue Donut is dan ook voorzien van een elektrische trolling motor van 30 watt. Hiermee kun je een snelheid tot 4,02 km/u bereiken. Op een volle accu kun je tot 8 uur lang varen. De oplaadtijd bedraagt ongeveer 10 uur. De barbecue boot weegt ongeveer 500 kg.

Wil je eens ergens anders barbecueën dan altijd maar in die achtertuin, de show stelen op het water en heb je wat geld over? Dan is deze Barbecue Donut misschien iets voor jou.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

tien + twintig =