Automatische Handsfree Handalcohol Spray Dispenser

Automatische, draadloze en handsfree handalcohol dispenser. Compact tafelmodel.

Om verdere uitbreiding van het Coronavirus te voorkomen kunnen we niet voorzichtig genoeg zijn. Met deze automatische handsfree handalcohol dispenser kun je je handen veilig ontsmetten zonder dat je op een knopje of een hendeltje moet duwen. Houd je hand eenvoudig boven de sensor aan de bovenkant van de dispenser en hij sproeit automatisch de juiste hoeveelheid desinfecterende handalcohol.

De dispenser sproeit geen druppels maar verspreid door middel van inductie een dunne nevel. Zo worden je handen goed ontsmet zonder dat ze ook kletsnat worden van de handalcohol. Een bijkomend voordeel is dat dit hem een stuk zuiniger maakt.

Ideaal voor thuisgebruik. Zet hem bijvoorbeeld in de keuken neer en gebruik hem om je handen te ontsmetten na het boodschappen doen, of voor je kinderen als ze uit school komen. Ook op kleine kantoren is deze draadloze handsfree handalcohol dispenser prima inzetbaar. Zo verminder je het risico dat collega’s het virus op elkaar overdragen.

Vanwege zijn compacte formaat en zijn ingebouwde accu kun je deze automatische dispenser zeer makkelijk meenemen en overal neerzetten waar hij nodig is. Je krijgt er ook een 100ML navulverpakking handalcohol bij. Dat is voldoende om de dispenser twee keer mee te vullen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

vier + 9 =