Automatisch Intrekbare Tuinslanghaspel

Tuinslang met automatisch oprolmechanisme.

Ken je het probleem… wil je de tuinslang uitrollen om je plantjes water te geven, presteert het verrekte ding het om zichzelf compleet in de knoop te leggen! Met deze handige, automatisch intrekbare tuinslanghaspel aan de muur is dat probleem verleden tijd. Je rolt hem moeiteloos uit als het tijd is om de tuin water te geven en als je klaar bent rolt hij zichzelf weer netjes op.

De haspel is bedoeld om naast je buitenkraan aan de muur te bevestigen. Hij heeft een verbindingsslang van twee meter om hem aan de kraan aan te sluiten. De tuinslang zelf is 30 meter. Er is ook een 20 m variant verkrijgbaar als 30 meter een beetje overkill is voor jouw tuin. Met de vergrendel functie stop je de slang op iedere gewenste lengte. Haal je de vergrendeling eraf dan zorgt het automatische oprolmechanisme ervoor dat de slang weer netjes wordt opgerold.

Als je regelmatig ruzie hebt met je tuinslang en je hebt geen zin meer om je ontspannen tuinier tijd te moeten onderbreken om de knooppuzzel op te lossen waar hij zich iedere keer inlegt… dan is deze haspel voor jou!

Sharing is caring!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

9 − zes =