Auto/ Motor GPS Tracker

Met deze handige GPS tracker voor je motor, auto, boot of caravan weet je voortaan altijd waar je voertuig zich bevindt.

Met deze handige GPS tracker voor je motor of auto lokaliseer of traceer je je voertuig eenvoudig via je telefoon, tablet of PC.

In tegenstelling tot veel andere GPS trackers werkt deze gadget niet met een SMSje dat je moet versturen om locatie van de tracker op te vragen. Download gewoon de app (Android en iOS) of logt in op de website (Windows en Mac pc’s) en binnen een paar seconden kun je de locatie van je GPS tracker live volgen.

Met zijn accuduur tot maar liefst 30 dagen heb je ruimschoots de tijd om je voertuig, caravan, boot of zelfs bagage terug te vinden mocht deze onverhoopt gestolen worden. Dreigt hij leeg te raken dan laad je hem eenvoudig op via de bijgeleverde kabel.

Naast de GPS tracking functie heeft deze handige gadget ook nog diverse andere super handige functies:

GEO Fencing: Hiermee stel je via de app een gebied in en ontvang je een alarmbericht zodra de tracker dit gebied verlaat. Naast voertuigen kun je dit bijvoorbeeld gebruiken voor kinderen die buiten spelen of huisdieren.

Voice monitoring: Gebruik het apparaat als microfoon en luister naar de omgevingsgeluiden waar het apparaat zich in bevindt, zonder de de omgeving hier iets van merkt.

Signaal interval: Via de app kun je eenvoudig het signaal interval instellen. Zo kun je de GPS tracker om de minuut, 10 minuten of uur zijn locatie laten doorsturen naar de app.

Op afstand afsluiten: Via de app kun je de tracker op afstand uitschakelen. Hiermee bespaar je de batterij als het apparaat even niet nodig is.

Slaap dus voortaan een stuk rustiger in de wetenschap dat je je voertuig altijd en overal kunt traceren met deze handige GPS tracker.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

vijftien − twaalf =