Alarm Horloge – Senioren Alarm – met GPS Locatie

Alarm horloge met GPS tracker en SOS knop.

Met dit alarm horloge van ‘Noodhulpknop’ kunnen ouderen langer genieten van hun zelfstandigheid en vrijheid terwijl ze ook verzekerd zijn van hulp waar en wanneer dit nodig is.

Met de ingebouwde GPS tracker en ‘live locatie’ via de bijbehorende app weet je altijd waar de drager van het horloge zich bevindt. De SOS knop maakt het voor de drager zeer snel en makkelijk om een noodoproep uit te zenden naar verschillende contactpersonen.

Met het horloge kun je zowel bellen als gebeld worden. De ingebouwde luidspreker en microfoon zorgen voor een heldere en duidelijke communicatie. Zolang het het horloge draagt heb je dus altijd een telefoon bij de hand.

Het horloge is ook voorzien van een ‘medicijnen alarm’. Via de app kun je herinneringen en afspraken instellen. Het horloge herinnert de drager vervolgens aan afspraken en wanneer het tijd is om medicijnen in te nemen.

Een voordeel van dit ‘Noodhulpknop’ alarm horloge is dat het, dankzij de prepaid simkaart, wel een eigen 06 nummer heeft maar dat je niet vast zit aan maandelijkse abonnementskosten.

Het alarm horloge wordt geprogrammeerd en geactiveerd afgeleverd zodat je het meteen in gebruik kunt nemen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

achttien − vijf =