AK-47 – Luxe Whiskey Decanteerkaraf Set

AK-47 whiskey decanteerkaraf met standaard en 4 glazen.

Presenteer voortaan je Scotch, Bourbon, Ierse Whiskey of Single Malt op een bijzondere manier met deze gave AK-47 karaf van Nicholas & Ryan. Goede whiskey moet goed bewaard worden. In deze duurzame karaf krijgt je whiskey de aandacht krijgt die hij verdient en kan hij jarenlang bewaard worden. En het ziet er natuurlijk gewoon vet uit… zo’n glazen Kalashnikov op tafel of in de kast.

De handgemaakte glazen AK-47 decanteerkaraf is een mooi stukje vakmanschap. Hij is volledig luchtdicht zodat je whiskey optimaal zijn smaak behoudt. Het glas wat voor de karaf gebruikt wordt is 100% zonder toevoegingen zodat het de smaak van je whiskey op geen enkele manier beïnvloedt. Hij heeft een inhoud van 1 liter.

Je krijgt er ook een mooie standaard bij waar je de AK-47 karaf in kunt leggen zodat je hem makkelijk in de kast of op tafel kunt zetten. Dit maakt hem een super mooie eye-catcher in huis. Daarnaast krijg je er ook 4 luxe tumbler glazen bij. Deze hebben als leuke touch allemaal een kogel in de zijkant.

Super cadeau voor de whiskey liefhebber en voor in de mancave. Omdat de AK-47 decanteerkaraf met de hand gemaakt wordt zijn er per jaar maar gelimiteerde edities beschikbaar. Je haalt dus echt iets bijzonders in huis.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

18 + 7 =