Airwheel X5 Elektrische Eenwieler

Airwheel X5 elektrische eenwieler

Op straat helemaal de show stelen? De Airwheel X5 is een elektrische eenwieler die de wandeling van en naar je school of werk niet alleen een stuk leuker maakt maar ook minder vermoeiend. De X5 is daarnaast zó compact en licht (hij weegt slechts 9,8 kg) dat je hem makkelijk mee kunt nemen in de bus of trein.

De Airwheel X5 is voorzien van een krachtige 500watt motor waarmee je snelheden tot 16 km per uur kunt halen. Met zijn 14″ band kan deze eenwieler ook prima oneffen terrein aan. De 170Wh Lithium batterij is binnen 90 minuten volledig opgeladen, waarna je er een afstand tot zo’n 20 kilometer mee kunt afleggen. De actieradius van de X5 hangt echter ook af van het soort terrein, je snelheid, je gewicht en hoe je ermee rijdt. Hij is belastbaar tot 120 kg.

Een elektrische eenwieler is natuurlijk wel even oefenen. Daarom krijg je bij de X5 ook een trainingbelt (stabilisatieriem) en zijwieltjes. Hiermee kun je het rijden snel en veilig onder de knie krijgen. Beheers je dit voertuig eenmaal dan is de Airwheel X5 verrassend wendbaar en kun je er, met wat extra oefening, ook allerlei trucjes mee uithalen.

Zoek je een iets relaxtere manier om je te verplaatsen? Check dan het grotere broertje van de X5, de Airwheel A3. Zoek je echter een super leuke én milieuvriendelijke manier om je te verplaatsen, zonder te hoeven lopen, dan is de Airwheel X5 zeker het proberen waard.

Sharing is caring!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

twee − 1 =