5-in-1 Meetdriehoek

5-in-1 meetdriehoek met tekenhaak, verstekhaak, gradenboog, zaagbegeleider en lijntekenaar.

Nauwkeurig afmeten, aftekenen en zagen maar geen zin om daar diverse verschillende stukken gereedschap voor mee te moeten sjouwen? Met deze Vijf-in-Een meetdriehoek heb je een tekenhaak, verstekhaak, gradenboog, lijntekenaar én zaaggeleider in één. Zo bespaar je ruimte in je gereedschapskist en heb je toch altijd een handige tool bij de hand om allerlei metingen mee te doen.

De 5-in-1 Meetdriehoek is gemaakt van sterk aluminium en is voorzien van zowel een metrische (cm) als een imperiale (inches) schaalverdeling en een duidelijke conversietabel. De T-vormige rand van de driehoek zorgt voor optimale plaatsing en maakt hem tevens bruikbaar als zaaggeleider.

Door zijn stevige constructie en bijzondere design is deze vijf-in-één meetdriehoek ook niet kapot te krijgen. Als je het dus zat bent dat je winkelhaak na verloop van tijd niet meer haaks is dan is deze meetdriehoek de oplossing.

Kortom, als je op diverse manieren nauwkeurig wilt kunnen afmeten én ruimte wilt besparen in je gereedschapskist dan is deze 5-in-1 meetdriehoek een waardevolle toevoeging aan je arsenaal.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

5 − 3 =