30 Day Challenge Relaxt Leven

30 Day Challenge Relaxt Leven

Kan jouw leven wel wat meer rust en ontspanning gebruiken? Ga dan de 30 dagen challenge ‘Relaxt Leven’ aan. Dertig dagen lang krijg je iedere dag een nieuwe uitdaging die je zal helpen om stress en spanning los te laten en steeds meer tot rust te komen. Je zult tijdens deze challenge niet alleen lekkerder in je vel gaan zitten maar ook bewuster gaan leven.

Je kunt deze challenge alleen doen of met vrienden of familie. Hij is ook erg leuk om cadeau te doen aan iemand die wel wat ontspanning kan gebruiken. Naast ‘Relaxt Leven’ kun je ook kiezen uit diverse andere ’30 Day Challenges’ zoals: Groen Leven, Fitness, Zelfvertrouwen, Gelukkig Leven, Yoga, Vegan of zelfs F**k It!

Als je graag positieve veranderingen in je leven en/of levensstijl wilt aanbrengen dan zijn deze challenges een goede en leuke manier om daar aan te beginnen. Als het je lukt om 30 dagen lang ieder dag de betreffende opdracht uit te voeren dan zul je aan het einde van de challenge zien dat je lifestyle duidelijk… en wellicht zelfs drastisch is veranderd. Ga jij de uitdaging aan?

Sharing is caring!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

2 × twee =