3-in-1 Vuurkorf – Vuurschaal, Terrashaard en Teppanyaki Grillplaat

Drie in een vuurkorf met vuurschaal, teppanyaki grillplaat en terrashaard.

Met deze 3 in 1 vuurkorf van BBQ Collection geniet je ’s avonds van een sfeervol, knapperend vuurtje terwijl je tegelijkertijd op de grillplaat de lekkerste gerechten klaarmaakt.

Terrashaard

Is het ’s avonds eigenlijk net iets te fris maar wil je toch lekker buiten zitten? Dan kun je deze vuurkorf als terrashaard gebruiken. Zo wordt het heerlijk toeven… ook op de wat koelere avonden. De vuurkorf is voorzien van een houtopslag. Je hoeft dus niet uit je stoel te komen om een extra blok op het vuur te gooien.

Teppanyaki grillplaat

Deze 3-in-1 vuurkorf is ook voorzien van een Teppanyaki grillplaat. Teppanyaki is een Japanse kookstijl waarbij vlees, vis en groenten gegrild worden op een ijzeren bakplaat. Dankzij de anti-aanbak laag heb je geen boter of olie nodig om het voedsel te bereiden. Dit maakt Teppanyaki een gezondere manier van koken. Wil je liever je vlees of vis grillen? Geen probleem. Naast de Teppanyaki plaat zitten er namelijk ook grillroosters op de bakplaat.

Zijn hoogte van 90 cm maakt deze vuurkorf ook ideaal om comfortabel, vanuit je stoel aan te bakken grillen.

Vuurschaal

Een gezellig, knapperend vuurtje voegt altijd toe aan de sfeer. Door de grillplaat van de vuurkorf te halen ontstaat er een ruimte vuurschaal met een diameter van 61 cm.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

negentien − 18 =