2 in 1 Laser Rolmaat

De Jackmend 2 in 1 laser rolmaat combineert een meetlint van 5 meter met een laser afstandsmeter.

Met de 2 in 1 rolmaat Jackmend meet je afstanden tot 40 meter tot op de millimeter nauwkeurig. Hij combineert een meetlint van 5 meter met een laser afstandsmeter. De laser heeft een meetbereik van 40 meter en resolutie van 1 mm. Hij kan afstanden meten in zowel cm als inches.

Naast afstanden kun je met deze laser rolmaat ook oppervlakte, volume en Pythagoras metingen doen. Dat maakt hem een zeer handige gadget voor klussers die je, naast het meten van afstanden, ook kan helpen meten hoeveel materiaal je nodig hebt.

De Jackmend laser rolmaat is bestand tegen alle mogelijke werkomgevingen. Hij is gemaakt van sterke en hoogwaardig ABS- en TPE-kunststof en is daarmee zeer schokbestendig. Daarnaast is hij waterdicht en stofdicht (IP54). Hij heeft een sterke bevestigingsclip waarmee je hem aan je riem kunt bevestigen.

Bediening van de Jackmend 2-1 laser rolmaat is zeer eenvoudig en werkt met 4 knoppen (aan, uit, soort meting, meten). Opladen doe je met de bijgeleverde USB kabel. Eenmaal opgeladen kun je hem tot 5 uur lang onafgebroken gebruiken. De Jackmend heeft een afmeting van 7cm * 4cm * 6,5cm en weegt 350 gr.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

11 − vijf =