100 Onvergetelijke Afspraakjes Scratch Off Poster

100 Onvergetelijke Afspraakjes Scratch Poster

Met deze ‘100 Dates Scratch Poster’ hoef je voorlopig niet meer met de vraag te worstelen wat je dit weekend eens zult gaan doen. Hij staat bomvol leuke, liefdevolle en romantische ideeën voor onvergetelijke afspraakjes. Kies er iedere week een en scratch hem, nadat je hem gedaan hebt, weg. Zo houdt je jouw relatie afwisselend en hoef je je nooit te vervelen.

Zeer gevarieerde afspraakjes voor onvergetelijke momenten

De 100 afspraakjes zijn zeer gevarieerd. Er zijn dingen die je gewoon thuis kunt doen zoals: een pyjamafeest, movie night of blanket fort. Deze zijn ideaal voor tijdens de lockdown of als je gewoon lekker thuis wilt blijven.

Daarnaast is er een ruime keuze aan activiteiten waarvoor je de deur uit mag. Deze variëren van culturele activiteiten, zoals het bezoeken van een museum, tot avontuurlijke zoals bijvoorbeeld paintballen of klimmen. Ook zijn er een hoop romantische activiteiten zoals star gazing of lekker uit eten.

Leuk als Valentijnscadeau

De 100 Onvergetelijke Afspraakjes scratch poster is super leuk als origineel Valentijnscadeautje. Hij helpt je om als stelletje onvergetelijke herinneringen op te bouwen brengt jullie dichter bij elkaar.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

10 − 9 =