Staande Houten Lamp met Planken & USB Oplaadpoorten

Staande houten vloerlamp met legplanken, een lade en USB oplaadpoorten.

Met deze staande houten vloerlamp van Tomons sla je twee vliegen in één klap. Hij geeft je niet alleen sfeervolle verlichting maar ook extra opbergruimte. Daarnaast is de lamp ook nog eens voorzien van twee USB oplaadpoorten.

Door zijn strakke en elegante design met een retro touch komt deze lamp in verschillend interieurs prachtig tot zijn recht. De lampenkap van linnen geeft de lamp ook een beetje een oosterse uitstraling.

De drie legplanken kunnen gebruikt worden om boeken, plantjes of leuke woonaccessoires in te zetten. De USB oplaadpoorten bevinden zich op het bovenste plankje. Aan de onderkant van dit plankje vind ook nog een lade waar je kleine spullen in kunt bewaren.

De Tomons staande lamp is voorzien van een E27 fitting. Je krijgt er een witte A19 9 W-lamp bij. Aan en uitzetten kun je zowel via de trekschakelaar aan de bovenkant van de lamp en de pedaalschakelaar aan het snoer. Afmetingen zijn ‎26.01 x 26.01 x 1600 cm (B x D x H) en de lamp weegt 5.97 kg.

Met zijn handige planken, lade en USB oplaadpoorten is deze fraaie staande lamp niet alleen een sfeervolle maar erg praktische toevoeging aan je interieur.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

vier × een =