Segway Ninebot MINIPRO

Segway ninebot Minipro handsfree, zelf-balancerend, elektrisch voertuig.

De Segway Ninebot Minipro is ongetwijfeld een van de leukste manieren om naar je school of werk te reizen. Deze tweewielige elektrische scooter werkt met kniebesturing. Je hebt dus je handen vrij. Erg fijn als je op regenachtige dagen je paraplu wilt vasthouden. En dan kun je tegelijkertijd nog genieten van een lekker bakkie koffie!

Met een maximum snelheid van ongeveer 18 km per uur een een actieradius van zo’n 30 km kun je met de Minipro op een comfortabele manier en in relatief korte tijd flinke afstanden afleggen. Hij zelf-balancerend en daarnaast voorzien van diverse andere veiligheidsfuncties, waaronder een zelf instelbare snelheidslimiet en ‘military grade’ schokabsorptie.

Met de bijbehorende app krijg je niet alleen een uitgebreid statusrapport van je Minipro maar kun je hem zelfs op afstand bedienen of op slot zetten. Via de app krijg je als beginnende rijder ook een uitgebreide gebruikers tutorial die je stap-voor-stap uitlegt hoe je jouw Ninebot Minipro veilig kunt gebruiken.

Vanwege zijn compacte formaat een gewicht van slechts 16 kg is de Segway Minipro ook makkelijk mee te nemen in de auto of met het openbaar vervoer. In het zadel bevindt zich een uittrekbaar handvat zodat je hem makkelijk achter je aan kunt trekken, net als een koffer op wieltjes. Naast woon-werk verkeer is de Minipro ook uitstekend geschikt voor tijdens stedentrips, dagtochten of op grote bedrijfsterreinen. Liever 4 wielen? Met de Ninebot Minipro Gokart kit tover je jouw Minipro in een hadnomdraai om tot een vette kart.

Sharing is caring!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

4 − 1 =