Scooter Ruitenwisser – Oplaadbaar – Draadloos

De draadloze scooter ruitenwisser van UPPII op het windscherm van een scooter.

Met deze oplaadbare, draadloze UPPII scooter ruitenwisser behoud je voortaan ook tijdens felle regenbuien goed zicht. Wel zo prettig als je je op een kwetsbare scooter veilig door druk verkeer moet weten te manoeuvreren. Natuurlijk erg fijn, zo’n windscherm. Naast wind beschermt het je ook tegen insecten. Als het hard regent kan dit echter je zicht drastisch verminderen. Met deze draadloze ruitenwisser is dat probleem voortaan verleden tijd.

Montage van de UPPII scooter ruitenwisser is super eenvoudig. Laad de motor op en plak ondertussen het bevestigingsplaatje op je windscherm. Het bijgeleverde sjabloon helpt je om het perfect uit te lijnen. Als de motor opgeladen is schuif je hem eenvoudig op het bevestigingsplaatje en is hij klaar voor gebruik.

Met behulp van de bijgeleverde afstandsbediening kun je de UPPII scooter ruitenwisser eenvoudig bedienen. Je kunt deze bijvoorbeeld aan je stuur of dashboard bevestigen zodat je tijdens het rijden de ruitenwisser makkelijk aan en uit kunt zetten.

Op een volle accu kan de UPPII scooter ruitenwisser ongeveer 2 uur lang draaien. Na gebruik kun je de ruitenwisser weer eenvoudig van het bevestigingsplaatje schuiven zodat je hem weer op kunt laden, klaar voor de volgende bui.

Als je veel op de scooter zit, ook als het regent, dan is de oplaadbare UPPII scooter ruitenwisser echt een uitkomst. Je hebt nooit meer last van beperkt zicht door regen. Dit draagt niet alleen bij aan je eigen veiligheid maar ook aan die van andere weggebruikers.

De UPPII ruitenwisser is geschikt voor alle windschermen met een hoogte van minimaal 50 cm. Naast scooters is hij ook te gebruiken voor scootmobiels en boten.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

zeven + twee =