Retro Boekenkast met Open Schappen

Retro boekenkast met verspringende leggers en open schappen.

Je favoriete boeken op een bijzondere en opvallende manier een plekje geven? Doe het dan met deze mooie retro boekenkast. Zijn bijzondere ontwerp met verspringende planken en zijn vintage uitstraling maken hem een in het oog springende aanwinst in je interieur. Door de open schappen wordt je boekencollectie prachtig in de spotlight gezet.

Naast boeken kun je deze retro kast natuurlijk ook gewoon gebruiken om je favoriete woonaccessoires een mooi plekje te geven. Op de bovenkanten van de uitstekende hoeken kun je ook plantjes neerzetten. Dit vormt een mooi contrast met de strakke lijnen van de kast en zorgt voor een frissere en levendigere sfeer in de ruimte.

Deze retro boekenkast met open schappen is gemaakt van stevig MDF. Elke plank kan tot wel 15 kg dragen. Met een hoogte van 190 cm, breedte van 70 cm en diepte van 24 cm biedt hij ook behoorlijk wat ruimte maar kun je desondanks ook in kleinere ruimtes makkelijk een plekje voor vinden.

Het in elkaar zetten van de kast is een fluitje van een cent met behulp van de duidelijke handleiding. Een elektrische schroevendraaier is echter wel een aanrader. Met de bijgeleverde ankers kun je de kast stevig aan de muur verankeren. Zo weet je zeker dat hij goed en stabiel blijft staan.

Sharing is caring!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

17 − zestien =