Picco Mini Nachtkijker – Nightvision Verrekijker

Picco mini nachtkijker en digitale verrekijker

Ook in het pikkedonker goed willen kunnen zien wat er om je heen gebeurt? Zorg dan dat je deze Picco mini digitale nachtkijker op zak hebt. Hij is de kleinste nightvision verrekijker in zijn klasse en geeft je met zijn 3x optische zoom en 2x digitale zoom zelfs op de donkerste plekken een zicht van 100 meter. Onmisbaar als je ’s nachts vogels of dieren wilt spotten.

Omdat hij zo klein is (12,4 x 7,3 x 4,6 cm) en slechts 175 gram weegt past de Picco nachtkijker makkelijk in je jaszak. Ook als je tijdens trektochten maar beperkte bagageruimte hebt is er dus altijd wel een plekje te vinden voor deze handige nightvision kijker. Het ingebouwde LCD scherm van de Picco past het kleurencontrast aan zodat je alles helder kunt zien. In het donker worden de beelden in zwart-wit weergegeven. Dit zorgt voor een hogere helderheid en contrast. De kijker is voorzien van een verstelbare focus zodat je altijd een scherp beeld hebt.

De Picco nachtkijker werkt op 6 AA-batterijen. Als je hem overdag gebruikt gaan deze tot wel 9 uur mee. Met nachtvisie is de levensduur van de batterijen ongeveer 4 uur. Het batterijniveau, de zoomfactor en de IR beeldhelderheid worden via pictogrammen op het LCD scherm weergegeven zodat je altijd inzicht hebt in de status van de nachtkijker.

Bij de Picco nachtkijker krijg je ook een polsbandje zodat hij tijdens gebruik niet per ongeluk uit je handen kan glippen en een handig opberghoesje. Handige gadget om bij je te hebben tijdens nachtelijke outdoor activiteiten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

7 − vijf =