Opvouwbare Snijplank, Zeef en Afwasteil met Afvoerplug

Opvouwbare snijplank, vergiet en afwasteil in één.

Groente snijden, wassen en na het eten de afwas doen? Deze opvouwbare snijplank kan het allemaal! Opgevouwen gebruik je hem als snijplank. Is het tijd om je groente te wassen dan vouw je hem eenvoudig uit, trek je de afvoerplug open en gebruik je hem als zeef. Klaar om de vaat te doen? Doe de afvoer weer dicht en hij verandert in een afwasteil.

Deze opvouwbare snijplank bespaart ruimte in je keukenkastje. In opgevouwen toestand neem hij nauwelijks ruimte in. Dit maakt hem ideaal voor mensen met kleine keukentjes of studenten op kamers. Of gebruik hem in ‘teil-vorm’ als opbergkrat. Ook tijdens het kamperen is deze multifunctionele keukengadget natuurlijk super handig.

De snijplank/afwasteil is gemaakt van duurzaam en BPA-vrij en geurloos plastic. De twee handvaten zorgen ervoor dat hij makkelijk te dragen is. De onderkant is voorzien van een anti-slip laag zodat de plank niet gaat schuiven tijdens het snijden. De twee goten zorgen ervoor dat er geen vocht of sap van de ingrediënten op je aanrecht terecht komt. Hij is ook vaatwasmachinebestendig en dus na gebruik weer makkelijk schoon te krijgen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

twintig + vier =