Oogmassage Apparaat

Oogmassage bril

Last van droge en vermoeide ogen? Of van die grote donkere kringen of wallen onder je ogen? Met dit oogmassage apparaat geef je jouw ogen de gelegenheid om even helemaal te ontspannen en voorkom je wallen, kringen en rimpels rondom je ogen. Het kan zelfs helpen om bijziendheid te voorkomen en je gezichtsvermogen te verbeteren.

De meeste mensen besteden een groot deel van de dag met staren naar het scherm van hun telefoon, tablet of laptop. Als gevolg daarvan lopen de meesten van ons rond met chronisch gespannen ogen. Met alle gevolgen van dien. Het is niet voor niets dat bijziendheid zo schrikbarend toeneemt! Daarnaast kan spanning rondom de ogen leiden tot hoofdpijn en zelfs migraine.

Deze oogmassage bril maakt gebruik van een speciale Neodymium magneet massage die helpt om oogvermoeidheid te verlichten, bijziendheid te voorkomen en rimpels te verminderen. Ook wallen en donkere kringen rondom je ogen worden door dit apparaat aangepakt. Slechts 5 minuten dagelijks gebruik gedurende 30-40 dagen kan al leiden tot een aanzienlijke vermindering van deze klachten.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

20 + 1 =