Mini Opvouwbare Wasmachine met Motor

Mini opvouwbare wasmachine met motor en 24 uur batterij.

Geen schoon ondergoed meer maar nergens een wasserette te bekennen? Met deze ProWas mini opvouwbare wasmachine is dat probleem verleden tijd. Deze handige gadget zorgt ervoor dat jouw shirts, jurken, onderkleding, sokken etc zelfs op de meest afgelegen locaties schoon en fris zijn.

Vouw hem uit, water en wasmiddel erin en hij is klaar om te gaan. De 24 uur oplaadbare accu zorgt ervoor dat je ook op locaties waar geen stroom beschikbaar is de was kunt doen. De ProWas geeft jouw kleding, waar je ook bent, de diepe reiniging van een echte wasbeurt. De ultrasone turbine technologie zorgt ervoor dat de zeepdeeltjes goed verspreid worden zodat het vuil en de vlekken volledig uit je kleding verwijderd worden.

Wasje gedaan? Dan schuif je de mini wasmachine weer eenvoudig in elkaar. Zo neemt hij zeer weinig ruimte in en kun je hem makkelijk meenemen. Ook erg handig voor kamerbewoners die zelf geen wasmachine hebben, zodat ze niet iedere keer voor schone sokken of ondergoed naar een wasserette (of hun ouders) moeten. Met een DC 5V 3A adapter kan hij gewoon in het stopcontact geplugd worden.

Sharing is caring!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

17 + negentien =