Inground – Inbouw Trampoline

Inground - inbouw trampoline met twee kinderen erop.

Steeds meer mensen kiezen voor een inground trampoline in plaats van een trampoline op pootjes. De belangrijkste reden om je trampoline in te graven is dat het een stuk veiliger is en het risico op nare valpartijen aanzienlijk vermindert. Daarnaast staat het ook een stuk mooier in je tuin. De Salta Excellent Ground Trampoline biedt een veilige manier om de lol (en de geweldige workout) van trampolinespringen te ervaren.

Deze inbouwtrampoline is speciaal ontworpen om de werklast van het ingraven te reduceren. Omdat de trampoline iets boven de grond uitsteekt hoef je minder diep te graven. Zo kun je eerder van de trampoline genieten. Omdat hij zo laag boven zit kunnen kinderen ook veel makkelijker en veiliger opstappen, springen en afstappen.

Voor een optimale spring-ervaring is de veiligheidsrand van deze inbouwtrampoline uitgerust met een geïntegreerd ventilatiesysteem. Dit zorgt ervoor dat er voldoende luchtcirculatie kan worden gecreëerd.

De Salta Excellent Ground is verkrijgbaar in verschillende maten, van 183 cm tot 427 cm. Het maakt dus niet uit hoe klein je tuin is; er is altijd een passende maat trampoline voor te vinden.

Of je nu zoekt naar een leuke manier om extra calorieën te verbranden of een geweldige uitlaatklep waarop je kinderen al hun overtollige energie kwijt kunnen… deze inground trampoline staat garant voor talloze uren veilig springplezier. Je zult er ook zeker punten mee scoren bij je kinderen. Let wel op! Het zou wel een druk kunnen worden in je achtertuin.

Sharing is caring!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

3 − 2 =