Index Snijplanken Set

Index snijplanken set

Slingeren jouw snijplanken ook altijd onhandzaam rond in je keukenkastjes, weggemoffeld tussen je pannen? Met deze Index Snijplanken set zijn ze voortaan netjes georganiseerd en overzichtelijk. De vier snijplanken hebben ieder een andere kleur en een eigen label. De stijlvolle houder en het strakke design zorgen ervoor dat de set ook nog eens erg chique staat in je keuken.

Omdat je nu ook verschillende snijplanken hebt voor verschillende ingrediënten voorkom je ook kruisbesmetting. Je kunt voortaan vis, groente, vlees en brood allemaal op een andere snijplank bereiden. Handige keuken gadget als je de boel graag netjes, opgeruimd en hygiënisch houdt.

Iedere snijplank is voorzien van antislip-voetjes zodat de plank niet schuift tijdens het snijden. Ook hebben ze een licht opstaande rand die voorkomt dat vocht uit de ingrediënten op je aanrecht terecht komt. De houder heeft een antislip-bodem zodat hij stevig op je aanrecht blijft staan.

De Index snijplanken zijn gemaakt van duurzaam en BPA-vrij Polypropyleen. Ze hebben een afmeting van 30 cm lang x 20 cm breed x0,8 cm hoog. De snijplanken zijn vaatwasmachinebestendig. Na gebruik zijn ze dus weer eenvoudig en hygiënisch schoon te krijgen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

9 + 5 =