Hangende Vuurkorf

hangende-vuurkorf

Deze met de hand gemaakte, hangende vuurkorf van RedFire zorgt er niet alleen voor dat je warm blijft als je ’s avond lekker buiten zit. Met zijn stijlvolle vormgeving is hij namelijk ook een prachtige eye-catcher in je tuin.

De hangende vuurkorf (Egyptische vuurbal firepit) is gemaakt van hoogwaardig staal. Hij bestaat uit een bol die met drie kettingen bevestigd is aan een gebogen standaard. De bol is 45 cm in doorsnede en het geheel is 1,5 meter hoog.

Naast een opening bovenin om het hout erin te doen is hij voorzien van diverse gaten aan de zijkant. Deze zorgen voor sfeervolle licht- en schaduweffecten terwijl je lekker zit te genieten van de warmte van het knapperende vuurtje.

Meer hangende vuurkorven


Hangende vuurkorf - in driepoot - Zwart

Hangende vuurkorf – in driepoot – Zwart

Wil je ’s avonds lekker buiten blijven zitten, ook als het na die heerlijke warme dag weer begint af te koelen? Dan is deze hangende vuurkorf de juiste keuze. De vuurkorf hangt aan een ketting en creëert door het stijlvolle design en het brandende hout een ontspannen, gemoedelijke en knusse sfeer. Het ge-poedercoate metaal staat stevig op zijn poten zodat het goed blijft staan en veilig is voor de mensen die er omheen zitten. Bekijk op bol.com


Hangende vuurkorf - Prachtige handgemaakte hangende Egyptische vuurbal firepit

Sharing is caring!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

12 − tien =