Draagbare Luiertas Wieg

Luiertas die in een wieg verandert.

Met deze handige luiertas wieg ben je altijd en overal klaar om te voorzien in de behoeften van jouw baby. Je hebt met deze tas niet alleen altijd schone luiers bij de hand… maar ook een plek om je baby te verschonen én een uitvouwbare wieg voor als het tijd is voor een dutje.

Je kunt de luiertas wieg dragen als een normale rugtas en zo overal makkelijk mee naartoe nemen. Naast ruimte voor luiers biedt deze tas ook extra vakken voor bijvoorbeeld flessen, kleding, speelgoed en lappen. De tas zelf weegt slechts 1,3 kg en is dus prima te dragen. De buitenkant van de tas is gemaakt van waterdichte Oxford-stof zodat de inhoud van de tas droog en beschermd blijft.

Met deze handige tas hoef je dus nooit meer wanhopig op zoek naar een plek om je kleintje te verschonen of terug naar huis als het tijd is voor een middagslaapje. Dit geeft je de vrijheid om de dingen te blijven doen die je leuk vindt en erop uit te gaan terwijl je er ook van verzekerd bent dat je baby altijd en overal de optimale verzorging krijgt.

Sharing is caring!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

vier + twintig =