Draadloze LED Kastverlichting met Bewegingssensor – Set van 2

Draadloze LED kastverlichting met bewegingssensor.

Een donkere kledingkast is niet echt behulpzaam als je probeert om je outfit voor de avond samen te stellen. Met deze draadloze LED kastverlichting maak je voorgoed een eind aan dat probleem.

De lamp is voorzien van een bewegingssensor zodat hij aanspringt zodra je de kastdeur opendoet. Na 15 seconden zonder beweging schakelt hij ook automatische weer uit. Is er voldoende omgevingslicht dat schakelt de lamp niet aan. Dat bespaart je weer batterijen.

Omdat deze kastverlichting draadloos is heb je hem binnen een minuut geïnstalleerd, zonder gedoe met bedrading. Hij is voorzien van een magneetstrip en zelfklevende tape zodat je hem moeiteloos op kunt hangen zonder te hoeven boren of schroeven.

Met zijn compacte formaat van 19 x 3 x 1,5cm kun je hem zelfs in de meest volgestouwde kledingkast makkelijk kwijt. De lamp is gemaakt van hoogwaardig aluminium en kunststof. Hij werkt op 4 AAA-batterijen.

Naast je kledingkast kun je deze handige lamp ook op andere plekken gebruiken. Bijvoorbeeld om je overloop, schuur of trap ’s nachts veilig te verlichten wanneer dat nodig is. Deze set bestaat uit twee lampen. Je kunt er dus één in je kast hangen en eentje voor een ander doeleind gebruiken.

Sharing is caring!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

zeventien + 12 =