Dinosaurus Pak

Dinosaurus pak met stemgeluiden, knipperende ogen en levensechte bewegingen.

Wil je tijdens Carnaval dit jaar pas echt de show stelen? Trek dan dit dinosaurus pak aan! Met dit spectaculaire pak kruip je in de huid van een Raptor of T-Rex… twee van de meest angstaanjagende reptielen die onze planeet ooit gekend heeft!

Het pak ziet er niet alleen ongelooflijk mooi en realistisch uit, maar het is ook voorzien van allerlei extra snufjes waardoor het helemaal tot leven komt. Zo zijn er 8 verschillende stemgeluiden (zes voor een open bek en twee voor een dichte bek) waardoor je mensen helemaal de stuipen op het lijf jaagt (als ze al niet bezweken waren onder de aanblik van een levensechte dino op het straattoneel).

Verder kun je de bek van het monster open en dicht doen, de ogen laten knipperen, laten admen, zijn staart, armen en nek bewegen en zijn hoofd draaien en opzij bewegen. Door het interne frame kun je de dino snel en makkelijk bewegen en laat je hem helemaal tot leven komen. Via een verborgen camera in de neus hou je de omgeving in de gaten.

Houd er wel rekening mee dat je waarschijnlijk uit de meeste kroegen geweerd zult worden als je dit pak tijdens Carnaval draagt. Het is natuurlijk ook super tijdens evenementen, in attractieparken of voor promotiedoeleinden.

Sharing is caring!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

twee + 2 =