Boodschappentrolley voor Trappen

Boodschappentrolley voor trappen met koelvak.

Zware tassen met boodschappen de trap op sjouwen? Dan werkt deze ‘ShoppingCruiser’ trap-klimmende boodschappentrolley een stuk makkelijker. Met behulp van zijn speciale wielen helpt hij je om met veel minder moeite trappen en stoepranden op te komen. De bijzondere meedraaiende wielconstructie van deze ‘stair climber’ trolley zorgt voor een hefboom effect waardoor het beklimmen van trappen met een tas vol boodschappen ineens veel minder zwaar wordt.

Een bijkomend voordeel is dat deze trolley zeer stabiel is. Dat komt doordat er altijd vier wielen de grond raken. Dit maakt hem ook zeer geschikt voor ouderen en mensen die wat minder goed ter been zijn. Dankzij zijn uitgebalanceerde aluminium frame is deze trap klimmende boodschappentrolley ook zeer licht. Hij weegt slechts 2,5 kg.

De robuuste afneembare boodschappentas van deze ShoppingCruiser trolley is gemaakt van dik nylon en kan maar liefst tot 25 kg aan boodschappen dragen. De tas is waterafstotend en kan dus prima tegen een buitje. Naast een groot vak voor je boodschappen is de tas ook voorzien van een kleine koeltas aan de voorkant en een klein ritsvakje waar je je sleutels, telefoon en portemonnee in kwijt kunt.

Kortom, deze boodschappentrolley voor trappen is een aanwinst voor iedereen die te voet zijn boodschappen gaat doen.

Sharing is caring!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

4 + achttien =