Barrel Bbq Beefmaster

Beefmaster Barrel BBQ - een barbecue gemaakt van een echt eikenhouten wijnvat.

Barbecueën in stijl? Met deze ‘Beefmaster’ barrel bbq worden jouw tuinfeestjes ineens een stuk chiquer. Hij is gemaakt van een dikwandig 225lt eiken wijnvat. Naast een unieke en stijlvolle uitstraling zorgt het eikenhout ook voor een nóg lekkerdere BBQ smaak.

Je kunt de Beefmaster naast bakken en grillen ook als smoker gebruiken. Hij is uitgerust met allerlei moderne snufjes – zoals een thermostaat en het speciale Tip Top Temp systeem – die helpen om jouw barbecue tot een succes te maken.

Met het Tip Top Temp systeem wordt de vooraf ingestelde temperatuur behouden blijft zonder dat je deze zelf continue hoeft te regelen. Door het continu open en sluiten van de schoorsteen zorgt het systeem voor een constante verbranding waardoor de temperatuur van de Beefmaster altijd hetzelfde blijft. Zo wordt jouw vlees perfect gegrild, gebakken of gerookt.

De zijkanten van deze barrel bbq zijn voorzien van handige uitklapbare roestvrij stalen bladen waar je jouw ingrediënten en bbq gereedschap op kwijt kunt. Het solide onderstel zorgt ervoor dat de barbecue zeer robuust is. De wieltjes aan de poten en de handgreep maken hem makkelijk te verplaatsen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

10 + zeven =