Automatische Zeepdispenser

Automatische zeepdispenser met infrarood sensor.

Alles wat regelmatig door mensen wordt aangeraakt bevat vaak een grote hoeveelheid bacteriën. Dat geldt óók voor het knopje van de zeepdipsenser. Met deze automatische zeepdispenser hoef je daar echter niet bang meer voor te zijn. Hij is uitgerust met een handige infrarood sensor zodat hij je, zonder dat je hem aan hoeft te raken, precies de juiste hoeveelheid zeep geeft.

De automatische zeepdispenser is niet alleen de meest hygiënische manier om je handen schoon te maken… hij is ook nog eens erg milieu bewust. Hij geeft je ieder keer precies de juiste dosering. Hierdoor gaat je zeep langer mee.

Daarnaast voorkomt hij dat je iedere keer zo’n wegwerp dispenser moet halen. De automatische dispenser kun je gewoon hervullen zodat je er nog jaren lang plezier van hebt. Hij is ook voorzien van een handige anti-lek beveiliging zodat er geen druppeltje zeep verspilt wordt.

Naast extra hygiëne en duurzaamheid zorgt het moderne en strakke design van RVS ervoor dat deze dispenser ook veel mooier is op je aanrecht of in je badkamer dan zo’n wegwerp geval. Het ruime reservoir van 280 ml betekent dat je heel lang met de dispenser kunt doen voordat je hem weer bij hoeft te vullen.

Een ander voordeel van deze automatische dispenser is dat kinderen hem prachtig vinden en hierdoor aangemoedigd worden om vaker hun handen te wassen. Als je jouw keuken of badkamer deelt met meerdere mensen of vaak bezoek over de vloer krijgt is deze handige keuken gadget echt een uitkomst.

Deze automatische zeepdispenser werkt op 4 AAA-batterijen. Let er wel op dat bij het eerste gebruik de stijgbuis zich nog moet vullen met zeep. Hierdoor moet je een aantal keer je hand voor de sensor houden voordat er zeep uitkomt. Is de stijgbuis eenmaal gevuld dan heb je er verder geen omkijken meer naar tot het tijd is om hem weer bij te vullen.

Sharing is caring!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

twaalf − 7 =