Automatische Auto Paraplu – Zonnescherm

lanmodo-automatisch-auto-paraplu-zonnescherm

Bescherm je auto tegen de zon, regen, sneeuw, stof en bladeren met deze handige automatische auto paraplu / zonnescherm. Binnen 30 seconden heb je de paraplu op je auto bevestigd en binnen slechts 8 seconden ontvouwt hij zich om zo je auto te beschermen tegen de elementen.

Bevestiging

Met behulp van de rubberen zuignap is de Lanmodo Auto Paraplu eenvoudig op het dak van je auto te plaatsen. Het kunststof frame van de paraplu is versterkt met fiberglas en heeft 4 rubberen steunpunten. Hij opent zich door een simpele druk op de afstandsbediening. Om te voorkomen dat een windvlaag of een dief ermee vandoor gaat kan het scherm stabiel worden vastgezet met een anti-diefstal band en 4 verstelbare bevestigingsbanden.

Houd je auto koel

De ruimte tussen het scherm en de auto zorgt ervoor dat de hitte van de zon niet wordt overgedragen naar je auto. Op zeer warme dagen kan dit een temperatuur verschil opleveren tot wel 30 graden Celsius.

De Auto Paraplu heeft een standby tijd van 30 dagen en kan eenvoudig worden geladen via de bijgeleverde auto lader of netstroomlader. De Landmado ´Car tent´ wordt geleverd in een handige opbergtas met rits.

Sharing is caring!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1 + 14 =