Airwheel A3 – Elektrische Scooter

Airwheel A3 elektrische scooter.

We kenden al de Segway, het wendbare elektrische voertuig waarmee je jezelf super makkelijk van hot naar her verplaatst. Het nadeel van dit voertuig, handig als het is, is dat je toch nog moet staan. De Airwheel A3 neemt het principe van de Segway… en voegt er een zadel aan toe. Deze super wendbare en milieuvriendelijke elektrische scooter brengt je op een zeer comfortable manier van A naar B.

De Airwheel A3 werkt op dezelfde manier als een Segway. Je verplaatst je gewicht eenvoudig in de richting waar je heen wilt. Met een maximum snelheid van 19 km per uur is de A3 echt bedoeld om je op een comfortabele manier te verplaatsen zonder dat je hoeft te lopen. Op een volle accu kun je er ongeveer 3-4 uur mee rijden en een afstand van 60-65 kilometer afleggen.

Verder is de Airwheel A3 voorzien van knipperlichten, een hydraulische schokdemper en een LED display die je alle informatie verschaft die je nodig hebt met betrekking tot het voertuig zoals snelheid, stand van de batterij, temperatuur, afgelegde afstand etc. Daarnaast is er nog een companion app die je niet uitgebreid inzicht en analyses geeft van het gebruik van je A3, maar ook is voorzien van een anti-diefstal alarm en een ‘vehicle positioning’ functie. Zo weet je altijd waar je A3 zich bevindt.

Is de A3 te groot maar zoek je wel een super leuke en praktische manier om je over korte afstanden te verplaatsen zonder te hoeven lopen? Probeer dan de Airwheel X5. Dit is het eenwielige kleine broertje van de A3. Hij is zo licht en compact dat je hem zelfs makkelijk mee kunt nemen in de trein of bus.

Is de Airhweel A3 niet snel genoeg voor je? Probeer dan eens de Uno III streetbike. Dit elektrische, segway-achtige voertuit transformeert met een druk op de knop in een motorfiets!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

2 × een =