2 in 1 Vergiet met Zeef – Handig Afgieten

Kantelbaar vergiet dat draait in een opvangbak voor makkelijk afgieten.

Met dit twee-in-één vergiet wordt het wassen, weken en afgieten van voedsel een koud kunstje. Nooit meer spaghetti in de goot of je handen branden aan water dat net van de kook is. Deze handige keuken gadget bestaat uit een vergiet dat hangt in een opvangkom.

De kom is voorzien van een handvat zodat je hem stabiel vast kunt houden zonder met je handen in de buurt van heet water te hoeven komen. Omdat het vergiet in de kom draait blijft het altijd recht hangen tijdens het afgieten. Het vergiet heeft een handig ‘lock’ systeem zodat je jouw voedsel zowel kunt weken als afspoelen zonder dat het in de gootsteen belandt.

Je kunt de twee delen ook van elkaar halen. Je hebt dan een vergiet dat je op de normale manier kunt gebruiken en een handige kom met schenktuit, bijvoorbeeld voor beslag of salades.

Wat ook erg fijn is is de 360 graden draai functie. Hiermee kun je het vergiet ondersteboven op de kom vastzetten (met behulp van het ‘lock’ systeem) als beschermende kap tegen insecten. Geen overbodige luxe als je ’s zomers lekker buiten wilt eten. Ook een erg handige gadget om mee te nemen op vakantie!

Sharing is caring!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

20 − vier =